Nettsvar

Pakkesporing: Hvordan spore pakker?

Dette er et spørsmål om pakkesporing. Jeg kjøper ofte pakker fra nettbutikker og på eBay. Det jeg lurer på er hvordan sporer jeg pakker i posten? Må jeg ha et sporingsnummer og hvor finner jeg det?

Sporløs

Svar fra internett:

Pakkesporing.com er en god tjeneste til å spore pakker.

Alt du trenger for å spore pakker er en sporingskode. Sammen med sporingskoden står det sikkert også hvilket fraktselskap som blir brukt. Det kan være alt fra Posten, UPS, TNT, DHL, eller et annet fraktselskap.

Sporingskode får du fra firmaet som sender deg pakken. Du kan også bruke referansenummer, sendingsnummer eller kollinummer der dette benyttes som sporingsnummer (det kommer helt an på fraktselskapet).

Det finnes mange hundre fraktselskaper i verden, og sporingsmulighetene kan være begrenset hos noen, men veldig gode andre steder.

Den enkleste måten å spore pakker på er å bruke en sporingstjeneste. Pakkesporing.com er god og ryddig. Her har du enkel tilgang til de største fraktselskapene, og kan søke direkte fra denne siden. De har dessuten direktelinker til sporingssider hos hundrevis av andre fraktselskaper.